Новини

Ermila motion: надійність та ергономіка для креативних рішень

blank

Машинка для стрижки наступного покоління має знімну ручку-кільце, подібну до ножиць, ножовий блок MAGIC BLADE II та елегантний витягнутий корпус. До 90 хвилин безперервної роботи акумулятора з вбудованим контролем заряду. Інноваційний дизайн забезпечує досягнення ідеального образу.

Завдяки знімній ручці, подібній за дизайном до ножиць, Ermila motion дає простір для різноманітних креативних застосувань. Кільце «ножиць» та елегантно витягнутий корпус професійного приладу забезпечують надійне та ергономічне утримування, а за допомогою змінного ножового блоку MAGIC BLADE II можна створити ідеальні переходи та м’які текстури. Інноваційний, елегантний дизайн цієї якісної техніки забезпечує досягнення ідеального професійного образу у вашому салоні.

ІННОВАЦІЙНА:

Новий дизайн зі знімною ручкою у вигляді ножиць, яка створена для більшої безпеки та супер зручної роботи з машинкою.

MAGIC BLADE II:

Новий, високоякісний професійний набір лез з нержавіючої сталі, зроблених у Німеччині, з вбудованим  регулюванням довжини зрізу від 0,7 до 3 мм. Закрита задня частина полегшує очищення.

ШВИДКА ЗМІНА:

Швидка зміна лез

ПРОФЕСІОНАЛІЗМ:

45-хвилинна швидка зарядка, високоефективний та довговічний Li-lon-акумулятор без ефекту пам’яті. До 90 хвилин безперервної роботи акумулятора. Універсальна підставка для зарядки - підходить також для Ermila Motion Nano.

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНІСТЬ:

Акумулятор багаторівневої ємності (Система світлофорів/ Traffic Light System). Кнопка включення з вбудованим контролем заряду акумулятора.

ПОСТІЙНА ШВИДКІСТЬ РОБОТИ:

Двигун з чіпом управління для постійної сили зрізу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *